Tyxo.bg counter
вторник , 25 януари 2022

LMS – НАЙ-НОВИЯТ ШЕДЬОВЪР НА ANGELS’ ESTATE

Сякаш за да направи мрачното есенно време по-малко потискащо ЕЙНДЖЪЛС ЕСТЕЙТ поднесе приятна изненада на винолюбителите – чисто нова серия вина. Името й е LMS, а произходът му витае някъде около високите технологии. А и защо не – нали в крайна сметка дори и хиперкосмическите комуникации не биха могли да опровергаят абсолютната значимост на един от най-древните продукти на човешката цивилизация. Остава единствено да се провери в коя точно историческа реалност ще ни отведат новите хитови вкусове на LMS. Ето и няколкото предварителни обещания, които да ви изтръгнат от равнодушието, ако някой изобщо е в състояние да остане равнодушен към ЕЙНДЖЪЛС ЕСТЕЙТ:

ANGEL’S ESTATE VERMENTINO LMS е с игрив сламеножълт цвят с кристални отблясъци. Изключително интензивен, свеж аромат, нежна мозайка от цитруси и екзотични плодове, сочна праскова и лимонов сладкиш. Всичко това се преоткрива във вкуса при елегантна структура с нотка на лимонена свежест.

ANGEL’S ESTATE

ROSE LMS (Каберне совиньон) се отличава с модерен цвят на сьомга. Ароматът е фин с нюанси на свежа горска ягода, грейпфрут и сочни меки плодове. Вкусът е мек, обемен, с приятна сладост и цитрусова свежест на финала. Подходящо за консумация с риба, морски дарове или сирена.

ANGEL’S ESTATE MERLOT & MALBEC LMS впечатлява с наситен, жив, тъмночервен цвят. Ароматът, изразен и концентриран, завладява със сладки нюанси на зрели плодове, черна череша, мента и евкалипт, преплетени с игрива пикантна нотка. Виното притежава кадифено, добре балансирано тяло и богат вкусов аромат. Усещането за сладост и мекота остава дълго в послевкуса.

ANGEL’S ESTATE SYRAH LMS е с интензивен черешов цвят с виолетови нюанси. На нос преобладават ароматите на черни горски плодове в съчетание с пикантни подправки и виолетки. Меко и сочно тяло с фина структура и усещане за кадифе и ефирност.

Пенка ПАРАШКЕВОВА

Leave a Reply