Tyxo.bg counter
сряда , 6 юли 2022

ТЕХНО ТРЕЙД ТЕХНОЛОДЖИ ИЗПЪЛНЯВА КАЧЕСТВЕНО  И В СРОК ПОЕТИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

От няколко години старозагорската Камара на строителите има нов член в лицето на  ТЕХНО ТРЕЙД ТЕХНОЛОДЖИ с управител  Илия Джабарски.

-След дългогодишен стаж в сферата на енергетиката  реших да опитам ново амплоа и с помощта на  подготвен отлично в професионално отношение екип дадох старт на фирмата, сподели за началото на ТЕХНО ТРЕЙД ТЕХНОЛОДЖИ нейният ръководител. -Специализирани сме в редица направления, но няколко от тях са приоритет за нас – производство и монтаж на метални халета и сгради, включително монтаж на покривни и фасадни термопанели и окомплектовки, както и изработка и монтаж на дъговидни халета (хангари) и на самоносещи покривни конструкции. Дъговидните халета и самоносещите покривни конструкции достигат до 38 м широчина, а дължината им е неограничена. Особено подходящи са за съхранение на селскостопанска продукция, складови помещения и др.  Фирмата си е изградила име и в проектирането, производството и монтажа на металните конструкции с промишлено предназначение. Сред услугите й са монтажът на тръбопроводи от въглеродна и неръждаема стомана, изработката на тръбопроводи по изометрични схеми, както и изолация и обшивка  на същите.

Доволни клиенти от изпълнени  обекти фирмата има в София, Стамболийски, Казанлък, Кубрат, Гълъбово и селата Остра могила, Ягода, Маджерито, Държава, та чак до Окорш (община Дулово) и много други . Илия Джабарски подчерта, че чрез широките си контакти е успял да подбере стойностни специалисти.  Благодарение на това ТЕХНО ТРЕЙД ТЕХНОЛОДЖИ изпълнява качествено и в срок всички поети ангажименти.

Сн ikonomika djabarski,ilonomika djabarski 2 Обекти с качеството на ТЕХНО ТРЕЙД ТЕХНОЛОДЖИ

Генади СПАСОВ

Leave a Reply