Tyxo.bg counter
събота , 4 декември 2021

ПОРЕДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА БАСКЕТБОЛНИТЕ ДАМИ

Женският баскетболен отбор на Берое завоюва за втора поредна година Купа България. Зеленият тим спечели безапелационно в мач срещу Монтана   в софийската зала Триадица.

-Искам да Ви благодаря за усилията, за всеотдайността , за духа и за силата на характера, които показвате. Благодаря и на треньорския екип в лицето Таня Гатева и Неманя Ламбергар, които успяха да запазят гръбнака на отбора и го надграждат всяка следваща година, за това, че горят в работата си. С тези думи се обърна ресорният зам.-кмет Красимира Чахова към отбора на БК Берое – Стара Загора. Тя изрази признателността си към основния спонсор на зеления тим фирма Градус и лично към Иван Ангелов, който спомага за възраждането на женския баскетбол в града, за което бе удостоен със специален плакет на Община Стара Загора.

Всяка една от баскетболните дами получи плакет за високи спортни постижения, грамота и подарък от общината. Жест на признателност получиха още и президентът на клуба Валентин Тотев,  изпълнителният директор Иван Николов и помощник-треньорът Неманя Ламбергар .

Иван Николов пък си пожела, успехът да бъде дублиран с триумф с шампионската титла на България.

Иван НЕЙКОВ

Leave a Reply