Tyxo.bg counter
петък , 10 април 2020

ПОДОБАВАЩ ТРИФОНОВДЕН В  ШАТО КОЛАРОВО И ПРИЯТЕЛИ

С мащабен празник отбелязаха Свети Трифон Зарезан на традиционната в наши дни дата- 1 февруари в ШАТО КОЛАРОВО.

-Чествахме празника на виното с подобаващо мероприятие в региона, събрало много съмишленици и винолюбители. Инициативата е традиционна . Със   закачка я наричаме  4X4. Реализираме я в различни месеци и сезони от годината. За 2020-та посветихме мероприятието на  Свети Трифон Зарезан. Надслова му идва от факта, че четири винарни дегустираме подбрани сортове и продукти. Опитваме по четири вина от всяка изба, уважила идеята.  Над 40 души се отзоваха на винения ни празник. Веселието бе подобаващо. То още се коментира положително от посетилите го ценители на виното. Минавайки през всяка от четирите винарни, не забравихме  запазеното от старата българска традиция зарязване на лозята, за да е берекет и да се радваме на богата реколта и занапред, сподели управителят на ШАТО КОЛАРОВО- Стоян Стоянов.

Ръководената от него винарна се представи в набиращото известност 4X4 със стандартните си вина от серията МЕГАЛИТ.

-От нея клиентите и партньорите ни опитаха МАВРУД, МЕРЛО, КАБЕРНЕ СОВИНЬОН и СИРА. Те харесаха напитките и останаха доволни от преживяното и от емоцията, отбеляза Стоян Стоянов.

Не забравяйте на празника на любовта и виното да подарите на себе си и на своята половинка от доказаните с качеството си вина с марката ШАТО КОЛАРОВО. Ще ги намерите на старозагорски адрес Индустриална 44.

Иван НЕЙКОВ

Leave a Reply