Tyxo.bg counter
четвъртък , 16 септември 2021

Николай Шопов: ДА РАЗВИВАМЕ ВОЕННО-ПРИЛОЖНИТЕ СПОРТОВЕ

Бюлетина N 34, Преференция 102

-Човек, който е продукт на дейността си в този град, трябва да взима отношение по проблемите му, да проявява инициативност и да е полезен. Имам зад гърба си два мандата като общински съветник. Във втория от тях оставихме на следващата общинска администрация проекти за над 132 млн. лв. Много от тях бяха не само реализирани, но и надградени. Стара Загора се развива. В управлението й влязоха много млади хора. С опита си искам да съм полезен точно на тях-каза кандидатът за общински Николай Шопов, познат като един от съоснователите на Клуба на работодателя.  За избора си да влезе в листата на ВМРО, той допълни:

-Направи ми много добро впечатление колко са мотивирани да се увеличи скоростта на промените младите хора в листата на ВМРО, защото динамиката на живота вече е друга. Харесва ми това, че хората в тази партия не отиват в онази зона на пълното отрицание и опозиция на управлението на всяка цена. Според мен търсенето на черните краски във всичко е грешка. Добре е да бъдеш коректив, но  да намериш най-доброто и да помогнеш то да се развие. Спечели ме заявката на ВМРО: С нас

идва редът. Приемам програмата на партията, засягаща доброволното военно учение и подготовка. В Стара Загора има отлични условия за развитие на военно-приложните спортове. Имаме дълбоки традиции в парашутизма и спортната стрелба. Общинският съвет би могъл да инициира създаването на спортен клуб за военна подготовка и военно- приложни спортове. Категоричен съм, че в новия му състав, следва да намерят място хора, подкрепящи добрите идеи, без значение чии са. Ползата от това ще е за всички граждани. Други важни теми за града са транспортът, енергетиката и привличането на нови инвестиции чрез обособяването на индустриални зони, иновативна инфраструктура, жп. терминал, летище и допълнителна връзка с АМ Тракия.

 

 

Leave a Reply