Tyxo.bg counter
сряда , 6 юли 2022

НАШИТЕ СТРОИТЕЛИ НА ГОДИНАТА

ЛЕСО ИНВЕСТ с управител Христо Михалев, е  тазгодишният носител на  наградата за цялостно строителство в Стара Загора. Призът по традиция се връчва от областното представителство на Камарата на строителите в  България.

Церемонията по награждаването на местните строители се проведе  Зала  2 на Областната администрация, а   наградата на тукашния строител на годината връчи областният управител Гергана Микова.

-Наградата е цялостна оценка за добрата работа на екипа ни. Тя е венец на усилията ни за това, че за краткото време от 10 месеца успяхме да реализираме  обемен и трудоемък обект, какъвто е направеният от нас  комплекс за гуми, каза Христо Михалев.

Награди получиха още СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ в Строежи IV група, в категория Строежи III група победител е ПЕЩОСТРОЙ, във  II-ра група на върха е  Пътно-строителна компания ЕС БИ ЕС, а в първа първенец е МЕГАСТРОЙ-М (Казанлък).

На церемонията присъстваха председателят на старозагорската камара на строителите инж. Пламен Михалев, зам.-кметът по строителството инж. Янчо Калоянов и главният архитект на общината арх. Виктория Грозева.

Н

Leave a Reply