Tyxo.bg counter
четвъртък , 24 септември 2020

ИНОВАТИВНОТО ИНДУСТРИАЛНО ОСВЕТЛЕНИЕ НА MICRO PLUS GERMANY

СОЛАМАКС – БГ, като представител на световноизвестната MICRO PLUS GERMANY за България, отново е с най-иновативните предложения в сферата на висококачественото светодиодно индустриално осветление. Във връзка с миньорския празник СОЛАМАКС – БГ подготви и специално портфолио, предназначено за минно – геоложкия отрасъл. То включва серия от висококачествени индустриални осветителни тела с безспорните за добивния сектор предимства:

  • Висока устойчивост на силни и дълготрайни вибрации от къртачи, булдозери, багери и др.
  • Работа в силно запрашена среда
  • Работа във взривоопасна среда
  • Мигновено стартиране. Димиране – избор на желана осветеност по място и по време, без промяна на цвета на светлината
  • Работа в голям температурен диапазон ( -40 +60С). Висока ефективност при ниски температури
  • RCI фактор 80-94, високо КПД 75 – 86%
  • Висока светлоотдаваемост (светлинен добив) – 190 lm/W
  • Гаранционен експлоатационен срок 100.000 часа (10 г.). Минимална светоотдаваемост в края на периода 77%

MICRO PLUS GERMANY е със  седалище в  Кам-Бавария. Разполага с производствени бази в Испания и Португалия. Производител е както на базови елементи (Micro LED), така и на: осветители; системи за управление на осветлението; фотоволтаични oсветлинни модули и други. Поддържа  светлотехническа  лаборатория за контрол на качеството, изследователски екип, екип за разработване на проекти. Притежава сертификати от TÜV, ENAC, Bureau Veritas, IQNET, VDE, IP АС, както и сертификати по стандарта LM-80 за стабилност на светлинния поток през експлоатационния срок на светодиодите и по а EN62471: 2009 за фотобиологична безопасност.

Проектите  за осветление на MICRO PLUS GERMANY са известни в цял свят – Европа, Латинска Америка, Аржентина, Чили, Тунис. Една голяма част от тях са за индустриалното осветление, осветление на транспортна инфраструктура – аерогари, пристанища, на спортни обекти, на  тунелно, пътно, улично осветление и др.

СОЛАМАКС – изключителен представител за България на Micro Plus Germany Контакти 0888 711 031, 0889 481 125, www. microplusgermany.com

 

Leave a Reply