Tyxo.bg counter
четвъртък , 16 септември 2021

Евгени Янчовски: БЕРОЕ Е ГОТОВ ЗА ЕВРОПА

 

Според наставника, извел Берое до титлата през 86-та -Евгени Янчовски, старозагорци е трябвало  да победят ЦСКА в последното си шампионатно гостуване на Армията, завършило наравно- 1:1:

-Момчетата на Херо трябваше да победят и го заслужаваха. Срещу червените те играха сплотено, организирано и отговорно, без страх от противника.  Излизайки на стадиона в Борисовата градина, на беройци не им се наложи да преодоляват психологически срив, въпреки двете загуби от Лудогорец и Локомотив (Пловдив) преди това. Във въпросните двубои, макар и да отстъпиха,  зарали

и се представиха добре. Нямаше как  загубите да тежат за мача с ЦСКА. С показаното срещу  армейците Берое демонстрира, че е готов за място в тройката, а оттам и в турнирите на Стария континент, отбеляза Евгени Янчовски.

По думите му зелените от града на липите не бива да подценяват следващата си шампионатна визита във Велико Търново на местния Етър .

-У дома болярите бяха близо до победата над ЦСКА. От нея ги отдели само фактът, че силите ги напуснаха в края на двубоя.  Виолетовите събраха  футболисти и  ще се борят за своята чест.  Не бива да ги подценяваме. Победата е задължителна, за да не се обезсмисли  постигнатото срещу ЦСКА, подчерта Евгени Янчовски.

Иван НЕЙКОВ

Leave a Reply