Tyxo.bg counter
неделя , 20 октомври 2019

КАДЕТИТЕ НИ В БОРБАТА СА НАКАЗАТЕЛНА РОТА

Клубът по борба Берое увеличи колекцията си от отличия. Държавният личен отборен шампионат при кадетите в Сливен им донесе два златни медала  в свободния стил. Те са на сметката на  Иван Стоянов и Виктор Нейчев, в категории до 60 и до 58 кг. Двамата се готвят за участие на международен турнир в Букурещ. Съотборниците им при момчетата Радомир Стоянов и Дянко Дянков също ще имат изява на високо ниво в друг румънски град- Клуж.

Тези състезания са репетиция преди големите световни и европейски шампионати. За нас е важно да сверим часовника си. От четиримата ни представители на румънска земя очаквам добро представяне. Разчитам да сме с 10 участия на европейски и световни форуми. При кадетите сме наказателна рота. Печелим големи отличия и у нас, и в чужбина, каза президентът на клуба по борба Берое-Николай Стоянов.

Имам уверението на кмета, че до септември ще е готов новият европейски център по борба, който изграждаме на базата си в Ученическата спортна школа. Той ще е с три тепиха и 340 седящи места, а в него ще могат да се провеждат международни надпревари и републикански първенства, допълни президентът на старозагорските борци.

Иван НЕЙКОВ

Leave a Reply